تا کنون در «دیزباد وطن ماست» جایی برای آشپزی وجود نداشت. اما یکی از دیزبادی های عزیز به نام خانم رویا کردی یادداشت کوتاهی برای ما ارسال کرده اند که امیدواریم مورد استفاده قرار بگیرد. همچنین دوستانی که مایل هستند می توانند مطالبشان را در «دیزباد وطن ماست» به نام خودشان منتشر کنند.
مواد لازم: دوغ کشک، نمک، مغز گردو، نعنا داغ
طرز تهیه: کشک را سائیده تا بصورت دوغ درآید این دوغ را در قابلمه ریخته نمک و مغز گردو و کمی نعنا داغ به آن اضافه می کنند آنرا سر سفره آورده و در کاسه می ریزند و مانند آبگوشت در آن مقداری نان ترید کرده میخورند. معمولا این غذا را زیاد نمی جوشانند چون دوغ بر اثر حرارت زیاد می برد و بهمین دلیل اسم صحیح آن کالجوش است.
تنها نشسته ام و چای مینوشم و بغض میکنم
هیچکس مرا به یاد نمی آورد
این همه آدم روی کهکشان به این بزرگی
و من حتی آرزوی یک نفر هم نبودم . . .