میلاد امام رضا مبارک
تورو خواب دیدم ,تورویادمه
همون شب که لالاییِ مادرم...
داره بوی عطرت بهم میرسه
توی خلوت کوپه ی آخرم
توروخواب دیدم , تورویادمه
دلم کفتراتو بغل کرده بود
یه گوشه توی دفتر حاجتش
یه شاعر نگاتو غزل کرده بود
دارم میرسم ,میرسه گنبدت
هوای چشام باز بارونیه
چرا حال اینجا یه جور دیگه ست؟
چرا عشق کم نیست ؟ارزونیه
...
ضریح تو نزدیکه ,راهش کمه
غریبی که ازراه دور اومده
نوشتن:(به خورشید هشتم سلام)
به پابوسیِ ماه دور اومده
...
مگه دست من میرسه دست تو؟
صف عاشقاتو ببین پرشده
خودآسمونم نشسته زمین
نگا کن نگا کن زمین پرشده
میشینم همینجا نگات میکنم
کنارزنی که شبیه منه
داره غرق تو میشه حس می کنم
تورو توی اشکاش صدا میزنه
یه گوشه یکی زل زده سوی تو
میدونم میدونی دلش خونه نه ؟
داره عاشقت میشه باهر نگاش
مث عشق لیلی به مجنونه ,نه ؟
یکی توی سجده ست چن ساعته
همه عاشق صحن وسجاده ان
مث کفترات توی هفت آسمون
به گلدسته های تو دل داده ان
یه بچه کنارغم مادرش
نشسته به دستای تو زل زده
چه معصومِ ,انگاری از چشم هاش
به چشمای معصوم تو پل زده
...
چقد عاشقات پاک وخوبن آقا
میذاری منم خاک پاشون بشم؟
آخه عاشق عاشقاتم شدم
فدای امام رضا(ع) شون بشم
.....
سفر...روز آخر...یه بغض عجیب
نگات میکنم بانگاهِ ترم
داری دور میشی ..دارم میرسم
توی خلوت کوپه ی آخرم
جزوه مدیریت روابط عمومی مقطع کارشناسی
/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
اصول روابط عمومی
الف : تعریف آکادمیک: مجموعه فعالیتهای آگاهانه در جهت ایجاد ، حفظ و استمرار تفاهم با مخاطبان صورت می گیرد .public relation))
ب : تعریف غیر آکادمیک
1.روابط عمومی چشم سازمان
2. روابط عمومی چشم و گوش سازمان
3. روابط عمومی ستون خیمه سازمان
4. روابط عمومی بلند گوی سازمان
5. روابط عمومی آیینه تمام نما
6. روابط عمومی چشم ، گوش و زبان سازمان
7. روابط عمومی مغز متفکر سازمان
فردا دیر است
نگاهی کاربردی به وضعیت روابط عمومی در ایران و جهان
کارشناس ارشد ارتباطات
الف : وضعیت و تاریخچه روابط عمومی در غرب و اروپا :
روابط عمومی در جهان تاریخچه بسیار مفصلی با فراز و فرود های مختلفی داشته است .
اما هنگامی که خبر نگار آمریکایی نشریه New York World آمریکا به نام ( آی وی لی )
(I-V-Lee) با انتشار اولین اعلامیه تاسیس دفتر روابط عمومی خود که به " اعلامیه اصول " مشهور شد ، تلاش کرد تا فلسفه و ماهیت روابط عمومی را خاطر نشان سازد .
وی به صراحت هدف خود را از تاسیس یک آژانس مستقل روابط عمومی این چنین اعلام کرد :
" هدف در روابط عمومی تبلیغات تجاری نیست " ، حال بگذریم که در بسیاری از عرصه ها روابط عمومی ها چندان اهمیتی برای این هدف غائی روابط عمومی قائل نیستند و به طور عمده از آن در جهت تبلیغات تجاری استفاده می کنند .
در حقیقت ( آی . وی . لی ) اولین کسی بود که توانست پایه های اساسی روابط عمومی را به شکل تقریبا امروزین آن در سال 1906 میلادی در نیویورک آمریکا بنیاد نهد و به همین دلیل تلاش وی را بایستی ستود . ( بصیریان راد ، محمد ، روابط عمومی توانمند ، انجمن روابط عمومی استان کرمان
شکست خوردن جرم نیست، داشتن هدفی پست جرم است.
اگر حداکثر تلاش خود را انجام داده اید، حتی شکست خوردن هم عالی می باشد."
- بروسلی
شکست خوردن در هر کاری، جزء بدیهی فرایند یادگیری می باشد. هیچ والدینی بعد از تماشای زمین خوردن بچه های تازه راه افتاده ی خود نگفته اند: "خب، فکر کنم نمی تونه راه بره." پس چرا باید چنین نگرش منفی ای داشته باشید؟
فجر است و سپیده حلقه بر در زده است / روز آمده، تاج لاله بر سر زده است
…..با آمدن امام در کشور ما / خورشید حقیقت زافق سر زده است ………
دهه فجرمبارک
"کسی"
که
با مرد و نامرد
دنیا را میسازد*
چون میداند از "مرد" خاطره میماند
از "نامرد" تجربه......
" پروفسور حسابي "
زنده بودن حرکتی است افقی
از گهواره تا گور ......
اما زندگی کردن حرکتی است عمودی
از فرش تا عرش......
زندگی یک تداوم بی نهایت اکنون هاست.
ماموریت ما در زندگی
"بی مشکل زیستن " نیست
"با انگیزه زیستن " است.
" پروفسور حسابي "
پ.ن :
سلام ابوالفضل هستم نویسنده دوم وبلاگ
امیدوارم ایام به کام باشد.
زندگی
زندگی به تو میخندد هنگامی که ناراحتی،
زندگی به تو لبخند میزند هنگامی که خوشحالی،
زندگی تسلیم تو میشود هنگامی که دیگران را خوشحال میکنی
زندگی بی نهایت زیباست تو آمدی که از زیباییش لذت ببری
زیبایی در هر چیزی هست، اگر بخواهی که ببینی...
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
.
.
.ممنونم ازت بابت خیلی چیزا
یه چیزایی که زیاد بهش فکر نمیکنیم...
مثلاً به بیمارستان هایی که پر از مریض هستو ما جزوه اونا نیستیم...
مثلاً به اینکه چشم بینا داریمو میتونیم لبخند مادر و پدرو ببینیم...
مثلاً به همین خونه ایی که میدونیم فردا هم هست و آواره ی
خیابونا نمیشیم...
طرز تهیه کرم گاناش
مواد لازم:
-شکلات تخته ای سیاه یا سفید
-خامه صبحانه
طرز تهیه:
شکلات تخته ای را خرد کرده وباخامه مخلوط کرده
(میزان شکلات2برابرخامه باشد)
و روی حرارت ملایم گذاشته ومرتب هم زده وقتی ازکناره های
ظرف ریز جوش زداز روی حرارت برداشته تا خنک شود.درحین خنک
شدن هم زده تا رویه نبندد.برای تزیین کیک ها استفاده می شود.
قلبم
شنیده بودم قلب هرکس ,
به اندازه مشت گره کرده اش است...
مشت می کنم...
و خیره می شوم به انگشتهای گره خورده ام...
دستم را می چرخانم و دورتادورش را نگاه می کنم...
چقدر کوچک و نَحیف باید باشد قلبم!!!
در عجبم از این کوچک نحیف! که چه به روزم آورده!
وقتی تنگ می شود...میخواهم زمین و زمان را بهم بدوزم!
وقتی می شکند...چنگ می اندازد به گلویم و نفس را سخت می کند...
وقتی که میخواهد و نمیتواند...
موج موج اشک می فرستد سراغ چشمهایم...
در عجبم از این کوچک نحیف...!!!
التهاب
عشقي براي گفتن
تخليه يك بغض
با كوله بار سنگين
بياد بازي
درانتظار نگاه
اعتمادي متلاشي
ناي رفتن نيست
حواسم نيست گاهي
گذر گاه افكار كوتاهم
درمسيري بلند
ناله هاي در باد
در آن سوز سرما
عمري طي شده
چقدر مونده
تقويمي بيتاب
دلم پر التهاب
اثر پايي در گذر
مبهم وخاموش
جزسايه كسي نيست
چه بي محتوا مي شویم گاهي...
بی نشان (ابتهاج)
گر سر کنم شکایت هجران غریب نیست
جانم بگیر و صحبت جانانه ام ببخش
کز جان شکیب هست و ز جانان شکیب نیست
گم گشته دیار محبت کجا رود
نام حبیب هست و نشان حبیب نیست
عاشق منم که یار به حالم نظر نکرد
ای خواجه درد هست و لیکن طبیب نیست
در کار عشق او که جهانیش مدعی ست
این شکر چون کنیم که ما را رقیب نیست
جانا نصاب حسن تو حد کمال یافت
وین بخت بین که از تو هنوزم نصیب نیست
خواص رب انار
در کل، انار سرشار از ترکیباتی به نام «پلیفنول»ها است که باعث پایین آمدن کلسترول بد خون یعنی LDL شده و اجازه نمیدهد صفحات چربی در عروق تولید شوند. فراموش نکنید که انار، مواد مغذی بسیاری دارد؛
یعنی در هر 100 گرم از این میوه 240 میلیگرم پتاسیم، 3 گرم فیبر، 13 میلیگرم ویتامین c، 80 درصد آب و 50 کیلوکالری انرژی یافت میشود. در ضمن، مقداری آهن دارد ولی به عنوان منبع آهن نمیتوان روی آن حساب کرد.
میزان قندش نیز به حدی است که باعث منع مصرف بیماران دیابتی نمیشود.
درباره پلیفنولها باید بگوییم که آنها ترکیباتی هستند که در اکثر میوهها و سبزیها به خصوص شاتوت و انگور قرمز وجود دارند و البته در انار بیشتر به چشم میخورند.
در ضمن، اسید آلارژیک یکی از مهمترین ترکیباتی است که در میوههای دیگر کمتر دیده شده اما ویژگی انار و رب آن مربوط به وجود همین اسید است.
بضیها نسبت به خوردن این میوه و رب آن در طعمهای مختلف حساسیت نشان میدهند ولی بهتر است بدانید که معده خود اسیدکلریدریک ترشح میکند. افراد معدودی هستند که با مصرف انار ترش یا رب انار ترش، معدهشان دچار مشکل میشود زیرا ترشحات معده هر فرد نسبت به ترشی یک نوع عکسالعمل نشان میدهد.
اسید معده فرآیند هضم غذا را به عهده دارد حال مصرف میوههای ترش زمانی مانع هضم غذا میشوند که فرد خود این علت را درک کند، یعنی مصرف رب انار ترش یا ملس یا شیرین بسته به ذایقه و تحمل معده هر فرد می تواند پیامدهای مختلفی داشته باشد و این موضوع به خوب و یا بد بودن رب انار بر نمیگردد.
در حقیقت، انار خواص فراوانی داشته و طبیعتا رب حاصل از آن نیز بدون فایده نخواهد بود زیرا حدود 100 سال است که دنیا به خواص انار و مصارف درمانی آن پی برده است.
یادتان باشد که وقتی رب این میوه تهیه میشود، پلیفنول و اسیدآلارژیک آن در اثر حرارت از بین نمیرود و تنها ویتامین c آن کاهش پیدا خواهد کرد پس رب انار نیز ارزش غذایی بسیار دارد؛ البته اگر از انار مرغوب و طی فرآیند بهداشتی تهیه شده باشدبضیها نسبت به خوردن این میوه و رب آن در طعمهای مختلف حساسیت نشان میدهند ولی بهتر است بدانید که معده خود اسیدکلریدریک ترشح میکند. افراد معدودی هستند که با مصرف انار ترش یا رب انار ترش، معدهشان دچار مشکل میشود زیرا ترشحات معده هر فرد نسبت به ترشی یک نوع عکسالعمل نشان میدهد.
اسید معده فرآیند هضم غذا را به عهده دارد حال مصرف میوههای ترش زمانی مانع هضم غذا میشوند که فرد خود این علت را درک کند، یعنی مصرف رب انار ترش یا ملس یا شیرین بسته به ذایقه و تحمل معده هر فرد می تواند پیامدهای مختلفی داشته باشد و این موضوع به خوب و یا بد بودن رب انار بر نمیگردد.
در حقیقت، انار خواص فراوانی داشته و طبیعتا رب حاصل از آن نیز بدون فایده نخواهد بود زیرا حدود 100 سال است که دنیا به خواص انار و مصارف درمانی آن پی برده است.
یادتان باشد که وقتی رب این میوه تهیه میشود، پلیفنول و اسیدآلارژیک آن در اثر حرارت از بین نمیرود و تنها ویتامین c آن کاهش پیدا خواهد کرد پس رب انار نیز ارزش غذایی بسیار دارد؛ البته اگر از انار مرغوب و طی فرآیند بهداشتی تهیه شده باشدبعضیها نسبت به خوردن این میوه و رب آن در طعمهای مختلف حساسیت نشان میدهند ولی بهتر است بدانید که معده خود اسیدکلریدریک ترشح میکند. افراد معدودی هستند که با مصرف انار ترش یا رب انار ترش، معدهشان دچار مشکل میشود زیرا ترشحات معده هر فرد نسبت به ترشی یک نوع عکسالعمل نشان میدهد.
اسید معده فرآیند هضم غذا را به عهده دارد حال مصرف میوههای ترش زمانی مانع هضم غذا میشوند که فرد خود این علت را درک کند، یعنی مصرف رب انار ترش یا ملس یا شیرین بسته به ذایقه و تحمل معده هر فرد می تواند پیامدهای مختلفی داشته باشد و این موضوع به خوب و یا بد بودن رب انار بر نمیگردد.
در حقیقت، انار خواص فراوانی داشته و طبیعتا رب حاصل از آن نیز بدون فایده نخواهد بود زیرا حدود 100 سال است که دنیا به خواص انار و مصارف درمانی آن پی برده است.
یادتان باشد که وقتی رب این میوه تهیه میشود، پلیفنول و اسیدآلارژیک آن در اثر حرارت از بین نمیرود و تنها ویتامین c آن کاهش پیدا خواهد کرد پس رب انار نیز ارزش غذایی بسیار دارد؛ البته اگر از انار مرغوب و طی فرآیند بهداشتی تهیه شده باشد
بعضیها نسبت به خوردن این میوه و رب آن در طعمهای مختلف حساسیت نشان میدهند ولی بهتر است بدانید که معده خود اسیدکلریدریک ترشح میکند. افراد معدودی هستند که با مصرف انار ترش یا رب انار ترش، معدهشان دچار مشکل میشود زیرا ترشحات معده هر فرد نسبت به ترشی یک نوع عکسالعمل نشان میدهد.
اسید معده فرآیند هضم غذا را به عهده دارد حال مصرف میوههای ترش زمانی مانع هضم غذا میشوند که فرد خود این علت را درک کند، یعنی مصرف رب انار ترش یا ملس یا شیرین بسته به ذایقه و تحمل معده هر فرد می تواند پیامدهای مختلفی داشته باشد و این موضوع به خوب و یا بد بودن رب انار بر نمیگردد.
در حقیقت، انار خواص فراوانی داشته و طبیعتا رب حاصل از آن نیز بدون فایده نخواهد بود زیرا حدود 100 سال است که دنیا به خواص انار و مصارف درمانی آن پی برده است.
یادتان باشد که وقتی رب این میوه تهیه میشود، پلیفنول و اسیدآلارژیک آن در اثر حرارت از بین نمیرود و تنها ویتامین c آن کاهش پیدا خواهد کرد پس رب انار نیز ارزش غذایی بسیار دارد؛ البته اگر از انار مرغوب و طی فرآیند بهداشتی تهیه شده باشد
السلام علیک یا علی اکبر
من کیستم امام حسین مکررم
بر اهلبیت حضرت عباس دیگرم
قرآن روی سینه ی فرزند فاطمه
فرزند نور و واقعه و قدر و کوثرم
در وصف خلق و منطق و خلقم نظر کنید
زیباترین شبیه به شخص پیمبرم
زهرا جمال ختم رسل دیده در رخم
لیلا کشیده شانه به زلف معطرم
روزی که چشم خویش گشودم در این جهان
عشق حسین موج زد از شیر مادرم
لیلا هنوز شیر به کامم نریخته
کردند دور یوسف زهرای اطهرم
مـن پیـر مکتبِ «اولسنا علی الحق»ام
مــن شیـر کربــلا اسداللهِ دیگرم
باز دل شوره ای افتاده به جانم چه کنم
پسرم رفته و از آمدنش بی خبرم
نگرانم نگرانم نگرانم چه کنم
آه یا راد یوسف پسرم برگردد
چه کنم حال که یعقوب زمانم چه کنم
همه ی ترسم از این است صدایم بزند
دیر خود را به کنارش برسانم
گرگ ها دور و بر یوسف من ریخته اند
پدری پیرم و افتاده جوانم چه کنم
به زمین خورده انار من و صد دانه شده
السلام علیک یا قاسم بن الحسن
غرق خون سیمایش/ چهره زیبایش
زد شرر بر جانم/ سوز و اعمالش
در دلم محشر شد / قاسمم پرپر شد / چون علی اکبر شد
یا اباعبدالله / یا اباعبدالله
از غمش فلبم مانده مبهوت / زنده شد داغ تیر و تابوت /
مانده چشمم سویش / گشته پر خون مویش /
نعل مرکبا آه / برده رنگ و رویش /
جسم او شد صد چاک / دارد آهی غمناک /
می کشد پا بر خاک / آه و صد واویلا /
یا اباعبدالله / یا اباعبدالله