«دیزباد وطن ماست»- سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یکی دیگر از اقداماتی است که می تواند به ظرفیت سازی در دیزباد منجر شود. اما تا کنون اقدام اطلاع رسانی شده ای در این خصوص انجام نگرفته است.
این سازمان حمایت های خوبی از مباحث صنایع دستی انجام می دهد و افراد می توانند با شرکت در دوره های آموزشی آن در بحث تولید صنایع دستی و گردشگری پیش قدم شوند.
ببینید وقتی گردشگر به دیزباد می آید می خواهد یادگاری از دیزباد به همراه ببرد، اما حقیقتا چه چیزی برای او داریم که به او بدهیم. آیا جاجیم داریم؟ آیا حصیر بافی داریم؟ آیا سفالگری داریم؟ آیا نقاشی بر روی سنگ داریم؟ چه چیزی است که در دیزباد می تواند به گردشگر داده شود تا او را برای سال ها به یاد دیزباد بیاندازد.
من فکر می کنم حتی صنعت عکاسی و نقاشی دیزباد می تواند سوغات های خوبی را برای گردشگرانی که به دیزباد می آیند فراهم کند.
غیر از این سازمان میراث فرهنگی و گردشگری این امکان را به مردم می دهد که تولیدات مازاد خودشان را که فکر می کنند در دیزباد به فروش نمی رسد به خود سازمان به فروش برسانند تا از طریق بازارچه های صنایع دستی به فروش برسد و همه قیمت ها نیز مناسب است.
اطلاع رسانی در این زمینه ها شاید بتواند شرایطی را فراهم کند که دیزبادی ها بتوانند گام های موثری در این زمینه ها بردارند. قطعا ارائه فرصت های شغلی به دیزبادی هایی که در دیزباد ساکن هستند برای فصول سرد که در آن امکان کار وجود ندارد می تواند به دائمی شدن حضور دیزبادی ها منجر شود.